Luotettava, kotimainen päivittäistavara­markkinoinnin osaaja

ALFMIX OY on suomalainen päivittäistavaratuotteiden markkinointi- ja myyntiyhtiö. Edustamme monia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Valikoimassamme on etenkin makeisia, keksejä, snacksejä, leivonnaisia, oliiviöljyjä, juomia ja paristoja. Erityisosaamistamme on heräteostotuotteiden markkinointi.

Päätehtävämme on markkinoida edustamiamme tuotteita ja myydä niitä Suomen ja Baltian kaupan kautta. Maahantuonti- ja logistiikkatoiminnot kuuluvat oleellisena osana palveluumme.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras päivittäistavaramerkkituotteiden itsenäinen myynti- ja markkinointiyhtiö, jonka erityisosaamisena on heräteostotuotteiden markkinointi.

Laaja asiakaskuntamme kattaa koko suomalaisen päivittäistavarakaupan tukku- ja vähittäisportaat. Asiakkaitamme ovat myös mm. horeca-sektori ja rautakaupat. Lisäksi teemme yhteistyötä Itämeren verovapaakaupan ja baltialaisten vähittäiskauppaketjujen kanssa.

Alfmix Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1979. Perheyrityksen omistajuus on tällä hetkellä toisessa polvessa, ja osakkaat työskentelevät yrityksen palveluksessa.

Monet edustamistamme tuotemerkeistä ovat alansa kärkituotteita kansainvälisillä markkinoilla ja tuottavat lisäarvoa suomalaisten kuluttajien arki- ja juhlapäiviin laadullaan ja innovatiivisuudellaan. Valmistutamme myös tuotteita omalla Karkkipussi-tuotemerkillämme sekä eri lisensseillä.