Etsitkö brändillesi ammattitaitoista markkinointi- ja myyntikumppania?

ALFMIX OY tuottaa edustamilleen tuotemerkeille seuraavat palvelut:

Kategoriahallinta

Suomalaisten kuluttajien ja kulutustottumusten asiantuntijoina meillä on runsaasti tuoteryhmätuntemusta. Teemme jatkuvasti markkina-analyyseja ja osallistumme tuotekehitykseen. Haemme kullekin asiakkaalle parhaat myyntiratkaisut ja olemme mukana tilanhallintaprojekteissa.

Kuluttajamarkkinointi ja pr

Toteutamme paikallisesti media-kampanjat sekä kuluttajapromootiot. Myymälä- ja on-pack-markkinointi ovat toimintamme kulmakiviä. Uutuuksista tiedotamme tehokkaasti käyttäen meille tuttuja kanavia.

Kuluttajapalvelu

Suomalaiset ja baltialaiset kuluttajat voivat kääntyä puoleemme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Me hoidamme myös tuotteiden sopivuuden markkinoillemme, mm. tuotekäännösten ja lainsäädännön osalta.

Asiakaspalvelu

Paikallinen myyntipalvelumme palvelee niin tukku- kuin vähittäisasiakkaitakin ketju ja vähittäispistetasolla maankattavasti. Palveluihimme kuuluu myös menekinedistäminen.

Laadunvalvonta

Varmistamme edustamiemme tuotteiden tuoteturvallisuuden ja valvomme myymiemme tuotteiden jakeluketjua, mm. jäljitettävyyden osalta. Ylläpidämme ajan tasalla olevaa tuotetietopankkia.

Logistiikka

Logistiikkapalvelumme tarjoaa kullekin tuotteelle ja kullekin asiakkaalle sopivimman ja kustannustehokkaan ratkaisun tuonti- ja kotimaankuljetuksista varastointiin. Joustava toimintamme auttaa tuomaan tuotteet parhaiten esille myymälöissä.

 

Jos koet että Alfmix on tuotemerkkinne jakelussa oikea partneri Suomen markkinoilla, niin ota yhteyttä sähköpostitse: new.partner@alfmix.fi. Lisätietoja mahdollisesta yhteistyöstä antaa toimitusjohtaja Vesa Jaatinen, puh 010 501 3631.