VICKS lanseeraa ainutlaatuisen sinkkiä ja C-vitamiinia sisältävän kurkkupastillin

Raikkaista kurkkupastilleista ja salvoista tunnettu VICKS lanseeraa uuden VICKS TripleAction -kurkkupastillin, joka sisältää sinkkiä ja C-vitamiinia. VICKS TripleAction ­-kurkkupastillissa yhdistyvät raikastava mentoli sekä vitamiini- ja hivenainevalmisteen hyödyt. Vastaavaa sokeritonta kurkkupastillia ei ole ennen ollut saatavilla Suomen markkinoilla.

Mentolin, sinkin ja C-vitamiinin yhdistävä VICKS TripleAction on täydellinen kumppani kylmänä vuodenaikana. Sen sisältämä mentoli raikastaa suun ja antaa h­engitystä syventävän tunteen samalla, kun sinkki ja C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa1. Useiden erilaisten pastillien käytön sijaan VICKS TripleAction  -kurkkupastilli tarjoaa helpon tavan nauttia kurkkupastillin raikastavasta sekä viilentävästä tunteesta joka päivä. Uudelleensuljettava pastillipussi on helppo ottaa mukaan myös töihin ja harrastuksiin.

Sokerittoman VICKS TripleAction -kurkkupastillin kovempi päällysosa sisältää mentolia ja luonnollista minttuaromia. Herkullinen, mustaherukkamehusta tehty nestemäinen ydin sisältää sinkkiä ja C-vitamiinia. Yksi annos, eli kolme VICKS TripleAction -kurkkupastillia sisältää 36­­ % päivittäisestä suositellusta C-vitamiinin tarpeesta sekä 17­ ­% päivittäisestä sinkin tarpeesta.

VICKS TripleAction tulee myyntiin kauppoihin ja kioskeihin ympäri Suomen 1.9. alkaen. Suositusmyyntihinta on 1,95­ €.

 

¹ Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä elämäntapoja.

 

VICKS TripleAction, vitamiini- ja hivenainepitoisuus

  100 g 14,4 g = yksi annos 3 pastillia**
C-vitamiini 198 mg (248 % *) 29 mg (36 % *)
Sinkki 11,6 mg (116 %*) 1,7 mg (17 %*)

* Osuus päivän saantisuosituksesta.

**Pakkaus sisältää 5 annosta.