Haemme tiimiimme markkinointiassistenttia

Alfmix Oy on yksityinen suomalainen päivittäistavaratuotteiden markkinointi– ja myyntiyhtiö. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Annas, Dan Cake, Den Lille Nøttefabriken, Delicato, Calvo ja Energizer. Makeistuotemerkkeihimme kuuluvat mm. BonBon, Nellie Dellies, Magnum, Sun Rice ja Vicks. Lisäksi Alfmix teettää makeistuotteita myös eri lisensseillä ja omalla Karkkipussi-tuotemerkillään.

Vahvistamme markkinointiamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen ruokatuoteryhmään

Markkinointiassistenttia

Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä ruokatuoteryhmän markkinointipäällikön kanssa ja vastaat tuotevalikoiman ylläpidosta ja perustamisesta, johon kuuluu paljon myös yksityiskohtaisia työtehtäviä. Teet myös tiivistä yhteistyöstä ulkomaisten päämiesten kanssa tuotteiden ja eri markkinointitoimenpiteiden tiimoilta. Toimit vastuuhenkilönä tuote-esitteiden tekemisestä yhdessä mainostoimiston ja painotalojen kanssa. Toimit myös pääasiallisena kontaktina mediatoimistoon kaikessa SoMe tekemisessä tiettyjen brändien osalta. Työskentelet osana markkinointitiimiämme, jossa osallistut yrityksemme markkinoinnin suunnitteluun laajemminkin.

Hallitaksesi monipuolisen markkinointitehtävän sinulla täytyy olla kaupallinen koulutus ja jo jonkin verran kokemusta kulutustavaramarkkinoinnista. Olet tarkka, yhteistyökykyinen ja joustava. Työssäsi tarvitset vahvaa Excel-osaamista ja myös muiden ohjelmistojen osaaminen on eduksi. Englannin kieltä tarvitset työssäsi päivittäin, ja myös ruotsin kieltä tarvitset säännöllisesti mm. tuoteselosteiden tekemisessä. Tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän työn kansainvälisessä kuluttajatavarakaupassa sekä kilpailukykyiset edut.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 9.10.2018 osoitteeseen hakemus@alfmix.fi. Merkitse hakemukseen viitteeksi ”Markkinointiassistentti”.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Jaana Länsisalmi maanantaina 24.9. klo 9-11 tai keskiviikkona 3.10. klo 13-15 puhelinnumerossa 010 501 3613. Lisätietoja Alfmix Oy’stä osoitteesta www.alfmix.fi.